Tietoja kirjoittajasta

Olen Hannu, ex-kamppailu-urheilija ja kamppailuvalmentaja.

Päälajinani on brasilialainen jujutsu, jonka ohessa painin myös lukkopainia ja satunnaisemmin treenailen Scandinavian Defendoa. Brasilialaista jujutsua olen harrastanut vuodesta 2007 ja vyöarvoni lajissa on purppura.

Pyrin lukemaan paljon minua kiinnostavista aiheista ja hankkimaan tätä kautta tietoa, jota voin hyödyntää ensin omassa harjoittelussani ja valmennuksessani. Pyrin myös katselemaan asioita useammalta kantilta ja löytämään asioista ne positiiviset ja negatiiviset puolet. Mustavalkoisen ajattelutavan vähentäminen, erityisesti terveyttä ja ravintoa koskevissa keskusteluissa, on ollut yksi isoimmista motivaattoreista tämän blogin perustamiseen.

Suhtaudun asioihin kriittisesti, mutta en halua hautautua bunkkereihin heittelemään kiviä kuvitteellisen vastapuolen päälle. Tekstini sisältävät sekaisin mielipiteitä, linkkejä ja tutkimusviitteitä. Haastan blogini lukijat keskustelemaan aiheista asiallisesti – pyritään pitämään keskustelut sellaisina, jossa asiat ovat toisiaan vastaan, eivät ihmiset.

Guruksi tai auktoriteetiksi en tunnustaudu, vaan tarkoituksena on nostaa perusasioita esille ja saada myös omia ajatuksiani koottua kirjoitusten kautta isommiksi kokonaisuuksiksi. Kirjoitukseni eivät ole tarkoitettu yhdeksi ainoaksi oikeaksi tavaksi ajatella tai tehdä asioita, koska en henkilökohtaisesti en usko, että sellaisia tapoja on.

Suomalaisista bloggaajista suosin mm. Reijo Laatikaisen Pronutritionistia, Jussi Riekin blogia, Juha Hulmin Lihastohtoria, Jan Verhon Terveyssatamaa ja Patrik Borgin Pöperöproffa -blogia.

Ulkomaisista kiinnostavista kirjoittajista ja valmentajista voisin mainita esimerkiksi Jim Wendlerin, Mark Rippetoen, Martin Rooneyn, Michael Boylen, Alan Aragonin ja Dave Taten.

Yhteistyöehdotuksia? Kysyttävää? Ihailijapostia? Lähetä sähköpostia osoitteeseen hannu@bia.fi.

”You never want a solution – you want an idea” – Dave Tate